Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان خصوصی سازی، حسین قربانزاده رئیس سازمان خصوصی سازی در گفتگو با خبرنگاران در حاشیه سیصد و هشتادمین جلسه هیئت عالی واگذاری، نحوه واگذاری ۱۸ درصد سهم باقی مانده دولت در هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس را به عنوان تاریخی ترین مزایده در بورس و سازمان خصوصی سازی اعلام کرد.

وی با بیان اینکه چنین حجمی از واگذاری نه در فروش مستقیم و نه در فروش های رد دیون سابقه نداشته است گفت: به دلیل اهمیت این فروش، مقرر شد این واگذاری به دو شیوه انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در شیوه اول این واگذاری پیشنهاد شد تا عرضه به صورت بلوک یکجا به ۲ سهامدار عمده فعلی شرکت هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس واگذار شود و در شیوه دوم که با پیشنهاد برخی اعضای هیئت واگذاری مطرح شد، عرضه به صورت ۳ بلوک ۶ درصدی انجام شود که قاعدتاً این اقتضا را دارد که فضای رقابتی فراهم شود، اما به دلیل ارزش بالغ بر ۶۰ هزار میلیارد تومانی این میزان سهم باقی مانده دولت، سازمان خصوصی سازی باید نسبت به مذاکره پیش از مزایده تدبیر کند که این امر تا هفته آینده انجام می شود.

قربان زاده از فعالان صنعت پتروشیمی، فعالان صنعت نفت و کسانی که در قالب شخصیت حقوقی امکان معرفی شرکت های حقوقی و کنسرسیوم دارند، دعوت کرد تا پیشنهادات خود را با سازمان خصوصی سازی مطرح کنند تا با یک عرضه رقابتی این بلوک ها به فروش برسد.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی افزود: هیئت عالی واگذاری به سازمان خصوصی سازی یک هفته مهلت داده تا ضمن انتخاب یکی از این دو روش توسط کارشناسان، ساز و کار قیمت گذاری نیز انجام شده و جهت واگذاری به هیأت واگذاری اعلام شود.

وی همچنین با بیان اینکه در جلسه امروز هیئت عالی واگذاری ۲ موضوع دیگر نیز مورد بحث قرار گرفت، اظهار داشت: موضوع اول مربوط به شرکت هایی است که بر اساس مصوبات هیئت وزیران باید در قالب رد دیون ارزش گذاری آنها تصویب می شد و جزئیات سه شرکت مجتمع صنعتی اسفراین، شرکت آلومینای ایران و پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند مورد بحث قرار گرفت و ایراداتی از سوی کارشناسان مطرح شد و اعضای هیئت واگذاری نیز نقطه نظرات خود را بیان کردند.

رئیس سازمان خصوصی سازی افزود: با توجه به اینکه این موضوع هم مصوبه هیئت وزیران بوده و هم تکلیف بند «و» تبصره ۲ قانون بودجه، مقرر شد در یک جلسه کارشناسی، قیمت مجتمع صنعتی اسفراین و شکرت آلومینای ایران با دقت نظر بیشتری تا هفته آینده مورد بحث قرار گیرد و نهایی شود.

قربان زاده موضوع دیگر مورد بحث را فروش سهام عرضه اولیه پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند اعلام کرد و افزود: اعضای هیئت واگذاری مصوب کردند ۱۰ درصد این پالایشگاه را به روش ثبت سفارش و یا به روش حراج عرضه اولیه در بازار سرمایه به فروش برسانیم که زمان اجرای آن نیز در اختیار وزیر اقتصاد قرار گرفت تا به عنوان رئیس شورای عالی بورس و اوراق بهادار با توجه به اقتضای بازار سرمایه آن را تعیین کند.

کد خبر 5370170

منبع: مهر

کلیدواژه: حسین قربانزاده سازمان خصوصی سازی پالایش نفت امام خمینی ره شازند لایحه بودجه 1401 وزارت جهاد کشاورزی بانک مرکزی ایران قیمت دلار سید احسان خاندوزی مرکز آمار ایران کارنامه ۱۰۰ روزه دولت نهاده های دامی قیمت سکه بهار آزادی سازمان برنامه و بودجه سید جواد ساداتی نژاد ارز 4200 تومانی مالیات بر ارزش افزوده سازمان بورس و اوراق بهادار سازمان خصوصی سازی مورد بحث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۰۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده برکناری علی خطیر/ چه کسی مدیرعامل باشگاه استقلال می‌شود؟

آفتاب‌‌نیوز :

مدیرعامل پرسپولیس بعد از واگذاری به گروهی از بانک‌ها واگذار تغییر نکرد و هم چنان رضا درویش این تیم را به عنوان مدیر هدایت می‌کند.

بر اساس خبر‌های رسیده باشگاه استقلال هم تا پایان فصل قصد تغییر مدیرعامل را نداشت و بعد از کنار گذاشتن علی خطیر یک نفر از اعضای هیات مدیره را به عنوان سرپرست مدیرعاملی انتخاب کرد. واقعیت این است مجموعه خلیج فارس بر این عقیده است، مدیرانی که هم اکنون در باشگاه حضور دارند بهتر می‌توانند تیم را تا پایان فصل اداره کنند به این خاطر که از مجموعه فعلی شناخت دارند.

ماجرای اخراج علی خطیر از جایی آغاز شد که او قرار بود همه پولی که از مجموعه خلیج فارس می‌گیرد، برای پرداخت دستمزد بازیکنان و کادر فنی هزینه کند، اما گفته می‌شود او بخشی از این هزینه‌ها را صرف بدهی کرد و این جا بود که هلدینگ خلیج فارس تصمیم گرفت این مدیر را به خاطر عدم تبعیت از دستور مجموعه برکنار کند.

این منجر به اختلافات جدی میان علی خطیر و هلدینگ خلیج فارس شد و در نهایت این هلدینگ تصمیم به برکناری علی خطیر گرفت و جای مدیرعامل قبلی را یکی از اعضای هیات مدیره گرفت.

بر اساس خبر‌های رسیده از ساختمان سعادت آباد گزینه‌هایی که برای مدیرعاملی باشگاه استقلال نام برده می‌شود، دست کم تا پایان فصل اداره تیم را برعهده نخواهند گرفت. هر چند گفته می‌شود شانس شهریاری از همه بیشتر است. مدیری که ارتباط خوبی با هلدینگ خلیج فارس دارد و پیش از این مدیرعامل باشگاه صباباطری تهران بود.

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • پشت پرده برکناری علی خطیر/ چه کسی مدیرعامل باشگاه استقلال می‌شود؟
  • عجیب اما واقعی؛ وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • باشگاه استقلال پلمپ شد
  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد
  • بازگشت آجورلو به استقلال و یا انتخاب آذری چقدر صحت دارد؟
  • پشت پرده ماجرای برکناری خطیر از مدیرعاملی استقلال/ بازگشت آجورلو یا انتخاب آذری چقدر صحت دارد؟
  • پشت پرده ماجرای برکناری خطیر از مدیرعاملی استقلال/ بازگشت آجورلو و یا انتخاب آذری چقدر صحت دارد؟